Vacature online projectmanager

In het midden van het land werken we met 21 mensen iedere dag aan Brand Love. Echt contact maken met mensen en de vonk doen overslaan. Samen met onze klanten werken we aan een lange termijn merkbeleving in een mix van creatie, marketing en techniek. Benieuwd wat we zoal maken? Check onze recente projecten.

Je rol als projectmanager online

Wil jij deel uitmaken van een creatief team dat hard groeit en werkt voor mooie klanten? Ben jij iemand die de zaken graag goed regelt en het liefst zelf aan de knoppen draait? Dan is deze job iets voor jou.

Bij PXL werken we met een team van creatieven en developers aan sterke merken en succesvolle websites. We helpen onze klanten verder door slimme oplossingen te denken om hun doelstellingen te realiseren. Of het nu gaat om online verkoop, het genereren van meer traffic of betere conversies. We denken breed, maken gebruik van alle mogelijke kanalen en proberen daarom graag iets nieuws.

Over de functie

We werken voor steeds meer klanten die veel ambitie hebben. Daarom zijn we ons team hard aan het uitbreiden. Om dit goed te stroomlijnen moeten we het spel met projecten, klantteams, ideeën, designs én opdrachtgevers slim spelen. Als projectmanager ben je primair verantwoordelijk voor de organisatie daarvan. Zo vorm je een schakel tussen account, designers, developers en de klant. Je bewaakt de afspraken, planning en stroomlijnt daarbij communicatie tussen alle disciplines.

Om hier succesvol in te blijven, moeten we de lijnen kort houden. Dat past ook bij hoe we zelf graag werken én wat klanten prettig vinden aan ons bureau. Jij zorgt ervoor dat dit goed verloopt. Elke dag klankbord je veel met de strategen en accountmanagers binnen ons bureau over de inhoudelijke aspecten. Maar ook overleg je veel met developers over technische haalbaarheid, planning en voortgang. En, last but not least, met de klant om hobbels weg te nemen en problemen zo snel en zo goed mogelijk op te lossen.

Profiel

We zoeken een enthousiaste collega. Iemand met een positieve en ambitieuze instelling. Omdat we graag met korte lijnen werken, krijg je veel vrijheid. Voor jou is dat een kans om slimmer en beter te worden. Het spreekt voorzich dat je de nieuwste online ontwikkelingen volgt en die graag deelt met klanten en collega’s.

Daarom beschik jij over:

What's in it for you?

Solliciteren?

Ben je enthousiast over de functie en wil je graag bij PXL aan de slag? Stuur je motivatie met CV naar Bart Koppenaal (bkoppenaal@pxl.nl). Nog vragen? Bel gerust: 0318 – 555 174.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174