Vacature DTP-er / vormgever

Met onze krachtige methodiek maken we steeds meer merken succesvol. Daardoor groeien we zelf ook. Om onze klanten goed te ondersteunen, zoeken we nu een servicegerichte DTP-er.

Wat doe je

Voor onze klanten, maar ook voor je collega's ben jij een vraagbaak voor technische vragen over creatieve ontwerpen. En een held als het gaat om het op tijd drukklaar krijgen van dat ene spoedje. Je bent creatief, maar hebt vooral een scherp oog voor kwaliteit als het gaat om het juiste kleurprofiel, afbrekingen, instellingen. Kortom: jou ontgaat niets.

Zomaar een dag

Geen dag is hetzelfde, maar het zou zomaar kunnen dat je start met een kop koffie. De lekkerste uit de regio vinden wij. Dan stem je samen met de projectmanager de planning af voor deze dag en start je met het drukklaar maken van magazine van 48 pagina’s die je zelf vorige week hebt opgemaakt. Halverwege de ochtend blijkt dat er toch nog een advertentie de deur uit moet voor 15:00 uur. Samen met de artdirector en de copywriter bepaal je de inhoud en ga je aan de slag met de vormgeving. De proef haal je zelf akkoord bij de klant. Direct na de de lunch met heerlijke verse salade, lever je ruim op tijd een prachtige advertentie op bij de uitgever. Na een potje darten met de collega's van de studio pak je de draad weer op zoals besproken met de projectmanager. Omdat je planning verschoven is, stem je zelf nog wat zaken af met een andere klant over de aanlevering van de maandelijkse nieuwsbrief.

vacature dtp-er vormgever

Team

Bij PXL werken we met verschillende specialisten samen in klantteams. Strategen, copywriters, art directors, designers, developers en projectmanagers. Jij zult je werkt doen in samenwerking met copy en art, maar ook regelmatig zelf direct klantcontact hebben wat je vervolgens weer afstemt met de projectmanager.

Wij vragen

Wij bieden

Reageren

Spreekt deze functie jou aan en zou je graag bij PXL aan de slag willen? Neem dan contact op met Louis Diepeveen (ldiepeveen@pxl.nl) of met Bart van Dalen (bart@pxl.nl). Bellen kan natuurlijk ook: 0318 – 555 174.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174