Vacature copywriter online

Wil jij in een enthousiast team van creatieven en developers werken aan succesvolle websites? Dan is dit jouw kans! Bij PXL groeien we snel en willen we ons team per direct uitbreiden. Zo kunnen wij onze klanten nog beter helpen om hun doelstellingen te realiseren. Hiervoor bedenken wij slimme oplossingen. Of het nu gaat om online verkoop, het genereren van traffic of het maken van conversies. Wij denken breed en proberen graag iets nieuws, waarbij wij alle mogelijke kanalen inzetten.

Over de functie

Als copywriter online werk je nauw samen met de andere mensen binnen ons team. Ook heb je regelmatig direct contact met onze klanten. Je haalt bijvoorbeeld zelf de briefing op, zodat je precies die informatie krijgt die voor het project relevant is. Je schrijft webteksten, nieuwsberichten, blogs, artikelen, etc. In veel gevallen zul je de content ook plaatsen in het CMS dat wij zelf voor onze klanten hebben ontwikkeld.

Per project sluit je aan bij het DNA van het merk of de tone of voice van het concept. Je verdiept je in de organisatie en doelgroep(en) en schakelt via korte lijntjes met diversen specialisten, zoals internetstrategen, copywriters, conceptdenkers, developers, designers, de klant en soms ook de klant van onze klant. Uiteraard zijn jouw webteksten SEO verantwoord geschreven.

Profiel

Wij zoeken een energieke en ambitieuze collega met een flexibele instelling. Je houdt van korte lijnen en een informele sfeer, waarbij je de vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan je ambities. Het spreekt voor zich dat je de nieuwste online ontwikkelingen volgt en deelt met klanten en collega’s.

Wij vragen

Reageren

Spreekt deze functie jou aan en zou je graag voor of bij PXL aan de slag willen? Neem dan contact op met Bart Koppenaal (bkoppenaal@pxl.nl) of met Jacquemo van Holten (jacquemo@pxl.nl). Bellen kan natuurlijk ook: 0318 – 555 174.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174