Welkom Juliƫtte!

Kom je binnenkort bij ons over de vloer, dan tref je een nieuw gezicht aan in de studio... Stagiaire Juliëtte van Stempvoort schuift de komende maanden bij Ron, Dick en Sander aan om de fijne kneepjes van het vormgeversvak in de praktijk te leren. 

The real deal

Juliëtte is sinds 3 weken aan de slag bij PXL. En dat bevalt haar naar eigen zeggen supergoed. "Ik sta iedere dag met plezier op om hierheen te gaan. Ik doe bij PXL namelijk precies dat wat ik leuk vind! Tijdens mijn opleiding ben ik natuurlijk ook volop bezig met het vak, maar dan werk ik meestal voor fictieve klanten. Dit is echt the real deal. Spannend én leuk!"

Koffie en kopietjes

Als stagiair bij PXL is kopietjes maken en koffie halen wel het laatste wat je doet. Juliëtte kan daarover meepraten. "Je mag hier echt ontzettend veel doen. Zo heb ik zelfs al een huisstijl mogen ontwerpen. Echt te gek dat dat aan mij wordt toevertrouwd." Juliëtte is tot juli bij PXL te vinden. Genoeg tijd om veel een flinke dosis praktijkervaring op te doen, dus. "Ik kijk er naar uit om meer te leren over beeldconcepten, zodat ik dat wat ik maak nog beter kan onderbouwen naar klanten toe." 

Ook aan de slag bij PXL?

We zoeken regelmatig nieuwe stagiars en hebben een aantal toffe vacatures openstaan. Bekijk ons actuele overzicht en get in touch!

Bekijk vacatures

Ga terug

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174