20 slides, 20 seconden.... GO!

Je verhaal vertellen in twintig slides die elk maar twintig seconden in beeld blijven. Klinkt als een behoorlijke uitdaging, hé? Het is er in ieder geval één die al een tijdje op de bucketlist van PXL's Louis prijkt én binnenkort afgevinkt gaat worden. Louis vertelt je op 15 februari a.s. namelijk alles wat je wilt weten over merkwaardigheid tijdens de PechaKucha night in Veenendaal.

Pecha-wát?

PechaKucha, dus. Of ぺちゃくちゃ). Het is Japans voor 'geroezemoes' en staat voor een presentatieformat waarbij de verteller in twintig slides en zes minnuut veertig zijn of haar boodschap overbrengt. Eindeloos uitwijden is er dus niet bij, krachtig en to-the-point je boodschap overbrengen des te meer. Over de hele wereld worden PechaKucha nights gehouden: avonden waarbij ondernemers en creatievelingen presentaties volgens dit format houden en elkaar inspireren. En nu is er dus zo'n avond in Veenendaal.

Een PechaKucha night is dé plek om je project, visie of idee dan te presenteren. Of je nu wetenschapper, kunstenaar, kok of merkstrateeg bent. Louis neemt je tijdens zijn PechaKucha mee naar de vorige eeuw en vertelt je over wat het werk van zijn opa (een sigarenmaker) met het bouwen van een sterk merk te maken heeft. Benieuwd naar de link? Kom dan op woensdag 15 februari naar de PechaKucha night in Veenendaal. Check de website van PechaKucha Veenendaal voor meer info. 

 

Ga terug

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel ons voor support of een vrijblijvend gesprek 0318 - 555174